Wednesday, October 21, 2009

New Advertising (CATCHEYE)



Kepada semua bloggers yang mengikuti blog ni hari ni aku nak memperkenalkan kat korang tentang Advertiser yang baru iaitu CATCHEYE.. Apa tu CATCHEYE?? CATCHEYE merupakan merupakan suatu badan advertiser seperti Nuffnang.. Yang membezakan Nuffnang dan CATCHEYE ini ialah CATCHEYE membayar publisher seperti korang dan aku dengan lebih lagi..

Macam mana tu?? CATCHEYE akan membayar publisher apabila kita mendaftarnya.. Permulaan sahaja CATCHEYE ini telah membayar kita sebanyak RM1 dan apabila kita mempunyai rakan network kita akan mendapat komisyen..

Maksudnya disini ialah apabila badan pengiklanan ini dilancarkan nanti korang akan mendapat banner untuk dipaparkan pada blog korang seperti Nuffnang juga.. Jika korang mempunyai network iklan yang di klik pada rakan network korang juga akan dibayar pada korang..

CATCHEYE merupakan program PPC juga.. Apa itu PPC?? PPC ialah Pay Per Click.. Setiap iklan yang di klik akan mendapat bayaran..

Korang teruja?? Nak join aku dalam badan pengiklanan ni?? Korang boleh la klik >>SINI<<

p/s : ada sebarang pertanyaan?? Korang boleh la tinggalkan komen...

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

2 Comment!: on "New Advertising (CATCHEYE)"

Farah Ezzaty said...

ape ke bende la ni afif oii....

Ku aFiF said...

try la join frh oooi..