Tuesday, December 15, 2009

Hari Terakhirku




Alhamdulillah.....

dah 3 tahun setengah aku menunggu saat ni....akhirnya aku merasa gak kegembiraan ari ni..
korang nak taw? hahah. ari ni aku last paper exam ( electronik ). mknanya ari ni aku dah grad la kot. (xconfirm lg). kih3....

so..ari gak ari terakhir aku pijak kaki aku kat department tu (marine engineering department). dengan hati yang gembira campur sedih ckit ( sbb result Sea training aku leh B)...
pas ni aku xtaw lagi hala tujuan aku... yg pasti aku nak abih kan dlu moduler course dan preparetory course. pastu buat COC.. insyallah...

perpom gud luck to all my geng... (dkp 7 sesi julai 2009). kiter grad dengan rasminya nnt..kih4..

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

6 Comment!: on "Hari Terakhirku"

Ku aFiF said...

hhaaha..kma jeles ar tuh!!!wekk!!!

Farah Ezzaty said...

haha..lps tu..jgn la lupe janji2 manis mu itu ye..

Ku aFiF said...

ade kiter tmbh gula ke td??smpai manis gtu?
kih5

n0ttyisme said...

sdakny0 dio..
abes stdi d0h..

Ku aFiF said...

memey ar.... kih4... merdeka.!!!