Saturday, July 18, 2009

Your Dream Girl, A Good Cure..

Saya suka sgt tengok jari-jemari awek saya..
Cantik betul… Sungguh! Sampai takut nak pegang..
Bukan takut patah..
Tapi takut nanti jari-jemari kitorang
tak boleh tolong each other di satu hari yang gLe
slama2nya depan Yang Maha Esa..

Saya suka tengok rambut awek saya..
Cantik betul... Sungguh!
Sebab tu saya belikan dia tudung..
Hmm, bukan sebab jeles orang lain tgk lak..
Tapi, sebab saya nak tgk rambut iklan pantene dia tu sampai bila2..
Takut nanti dibakar dek api neraka, di suatu hari yang gLe slama2nya ..

Saya suka tgk body awek saya..
Solid betol... Sungguh!
Sebab tu saya belikan dia telekung
Supaya mase die 'dating' dgn Kekasih die Yang UTAMA,
dia jaaauh lg cantik dan berseri menghadapNya.
Saya pun tumpang dapat pahala..Peerghh!, Syoknye..

Saya sedih sgt bile tengok awek saya tak tido, tak makan, sbb rindu kat saya..
Saya pun macam tu jugak, ada problem yang sama..Die tanya apa ubatnya?...
Saya pun bagi die al-Quran untuk penenang jiwa..
Semoga lebih cintakanNya drpd saya..

Saya sedih tengok awek saya selalu pesan macam2 kat saya..
"makan, minum, jaga diri, drive elok2 tau..
nanti awak sakit saye susah hati.. bla bla bla bla" katenya..
Tapi bila tengok movie sama2, burn asar maghrib gitu aje,
die tak kata satu aper pun..Hai.. Berdosanye saya..

Kesimpulannya, saya memang saayang sgt kt dia..
Nak jumper die, bersama dia, gLe slama2nya…
Yang ever punye forever..Di dunia dan akhirat terutamanya,
janji nak share heaven sama2..Kekal bahagia, Selamanya..
Semoga kami saling mengingati,
dosa sendiri pun infiniti..Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni..
Semoga kami menginsafi diri...
Ya Allah, ampunkanlah kami..
Semoga kami dapat kekal bersama selamanya, di syurga nanti..~~amin~~
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

4 Comment!: on "Your Dream Girl, A Good Cure.."

gizbo said...

sehengat aku kelanten manede wayang geng..

Tengku Afifuddin bin Raja Ismail said...

hhahahha....... mmg la.. yg wyg tu bkn kt klantan...ha.

- rOxY - said...

wah..
pndai giler nyusun ayat..
bes2..

Tengku Afifuddin bin Raja Ismail said...

thanks roxy...
note ni amik kt kwn....